Porvoon Puutarhapalvelut – Viherrakentaminen maksimoi pihan viihtyvyyden

Ota yhteyttä

Porvoon Puutarhapalvelut – Viherrakentaminen maksimoi pihan viihtyvyyden

Tee tarjouspyyntö

Porvoon Puutarhapalvelut – Viherrakentaminen maksimoi pihan viihtyvyyden

Ota yhteyttä

Pihasuunnittelussa muotokieli, kasvit, pintamateriaalit ja valaistus näyttelevät suurta roolia. Vaikka eri työvaiheissa ja palveluissa on eroja, taidokkaat pihasuunnitelmat ja visualisointikuvat auttava suunnitelman hahmottamisessa läpi projektin. Luettelo materiaaleista, mitat, värikartat sekä kasvilista määrineen tekee kustannusten laskemisesta ja suunnitelman täytäntöön panemisesta helppoa ja tehokasta.

Suunnittelu ja konsultointi

Ammattilaisen suorittama maisemasuunnittelu ottaa huomioon tilan, sitä ympäröivät rakennukset, asiakkaat toiveet ja projektille varatun budjetin. Maisemasuunnittelija arvioi mahdolliset maansiirtotyöt ja pihan jo olemassa olevan kasvillisuuden, valitsee eri alueita toisistaan erottavat materiaalit sekä suunnittelee tarpeen mukaan tunnelmallisen pihavalaistuksen. Maisemasuunnittelijan pihasuunnitelman perusteella edetään viherrakentamiseen ja pihatöihin. 

Viherrakentaminen ja vihertyöt

Vihertyöt jäsentävät pihaa. Kestävät nurmikot, näyttävät istutukset ja erilaiset kivi- ja puurakenteet muodostavat paitsi toimivan myös viihtyisän piha-alueen yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille ja kunnille. Monipuolisen kaluston ansiosta viherrakennustyöt voidaan suorittaa myös Porvoon saariston mökkialuille.

Piharakenteisiin voidaan esimerkiksi lisätä suoja-aita, leikkivälineitä tai hiekkalaatikko. Istutustyöt kattavat muun muassa puut, pensaat ja kukkaistutukset, ja nurmialueiden rakentamiseen voidaan käyttää kestävää ja silmää miellyttävää siirtonurmikkoa tai kunttaa.  
Kivityöt, kuten pihalaatoitukset, noppakivetykset ja muurikivitykset, ovat mainioita tilan jakajia ja katseen vangitsijoita. Käytetyt materiaalit ja puu- ja kasvilajit valitaan asiakkaan toiveita kuunnellen ja tilan mahdollisuudet huomioon ottaen.

Siirry kuvagalleriaan

Piha-alueiden hoitotyöt ja puiden kuntokartoitukset

Kauneinkin piha-alue tarvitsee hoitoa. Hoitotyöt voivat olla säännöllisiä tai ennalta ehkäiseviä. Esimerkiksi oikein ajoitetut puiden kaadot suojaavat pihaa suuremmilta vahingoilta huonokuntoisen puun kaatuessa yllättäen. Piha-alueen kuntokartoitus kertoo, mihin pihan osa-alueeseen olisi hyvä investoida ja hoitotöillä huolehditaan, ettei uhkakuva toteudu. Viherrakennus on mahdollista Porvoon alueella – myös saaristossa.

Porvoon Puutarhapalvelut on täyden palvelun viherrakennusyritys. Suunnittelu, rakentaminen ja hoitotyöt tekevät piha-alueesta viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää